BEHANDELINGEN

Visagie

Make-up is persoonlijk. In de make-up draait het erom dat het natuurlijk blijft, maar ook goed blijft zitten! Wilt u er natuurlijk uitzien of juist opvallen met smokey eyes, samen met uw persoonlijke inbreng en mijn professionele visagie maken we het totaalplaatje tot een prachtig geheel. Met een feestje in het verschiet mag er net wat meer make-up op dan normaal, maar het moet niet te overdreven zijn. Er zijn verschillende soorten make-up. Bijvoorbeeld dag make-up, gala make-up, bruidsmake-up , feest make-up of make-up naar keuze!  Ik kan tips geven tijdens het aanbrengen van de make-up, maar het gaat er om wat jij wilt! Dus het is helemaal aan jouw hoe het er uit komt te zien.

Dag make-up

Dag make-up is bedoeld voor dagen waarop je net dat beetje extra wilt of nodig hebt. Denk aan een sollicitatie gesprek, een presentatie of een belangrijke vergadering. De dag make-up geeft u een natuurlijke en harmonieuze uitstraling.

Avond/feest make-up

De show stelen tijdens een avondje uit naar een mooi restaurant of een chique gelegenheid, het kan met een avond make-up. Een avond make-up wordt over vaak iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up i.v.m. het licht of het gebrek daaraan. Ook neem ik graag de tijd om de make-up met het totaal plaatje van je kleding en accessoires kloppend te maken.

Bruids make-up

U trouwdag is één van de mooiste dagen uit uw leven. Maar ook een dag waarop u er prachtig uit wilt zien. Vooraf plan ik altijd samen met u een proef make-up in. Tijdens deze afspraak bekijken we samen welke make-up het beste bij u, uw trouwjurk en uw accessoires past. Op u trouwdag zelf breng ik de vooraf bepaalde make-up aan zodat u nooit voor verrassingen kunt komen te staan. U zult er schitterend uit zien op deze dag.

*Als u gala/bruidsmake-up wilt op locatie dan kunt u dit aangeven!