BEHANDELINGEN

Zonnebankstudio

Onze Ergoline zonnebanken voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Met specifieke eigenschappen die zorgen voor comfort en veilig zonnen kunnen wij onze zonaanbidders een optimale bescherming en bruining bieden. We geven u graag advies op het gebied van cosmetica en en mooi en gezond kleurtje!

Wij beschikken over 2 Ergoline zonnenbanken.

Ergoline Prestige 1600

Ergoline Prestige 1600:

Een nieuwe dimensie in de bruiningstechnologie: de Ergoline Prestige 1600!
Het nieuwe topmodel bevat naast UV lampen ook Beauty Light LED wat van een ontspannen zonsessie een echte wellness ervaring maakt. De unieke combinatie van de verschillende lampen maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Beauty light LED brengt energie in de huid tijdens het zonnen, dit voorkomt eventuele huidveroudering en stimuleert tevens de aanmaak van collageen in het lichaam.

Nieuw is ook de Personal Sunstyle optie. Er zijn drie verschillende zon programma’s mogelijk die de gebruiker kan selecteren om het gewenste bruiningsresultaat te behalen. Hierdoor is de zonnebank voor iedereen, van beginner tot gevorderde zonner, geschikt. De complete wellness faciliteiten, waaronder het bijzonder gemakkelijk te gebruiken sound-dock systeem door middel van Bluetoothverbinding, biedt luxe op het hoogste niveau.

Tot 20 minuten: €14,-

Ergoline Prestige 1100

Ergoline Prestige 1100:

De Prestige 1100 Xtreme Power is het topmodel in de collectie van Ergoline. De 52 UV-lampen zorgen voor een intense bruine teint. Een revolutionair nieuw systeem voor gezichtsbruining, voorzien van 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen zorgen ervoor dat uw gezicht perfect bruin wordt. Vanzelfsprekend is deze zonnebank ook op het gebied van comfort een absolute topper, waardoor uw zonsessie een heerlijk ontspannende ervaring wordt…!

Deze zonnebank is uitgerust met Climatronic Plus, een systeem waarmee de individuele comfort-temperatuur sneller bereikt wordt en vervolgens gedurende de volledige bruiningscyclus constant wordt gehouden. Het 3D-Sound-systeem zorgt een perfect individueel muziekgenot. Dankzij de innovatieve bedieningscockpit met duidelijke symbolen en gesproken informatie bent u in staat het apparaat zelf eenvoudig te bedienen.

Tot 20 minuten: 12,-